De Groene Weg Eindhoven

Kruisstraat 128 B
5612 CM Eindhoven
040 243 66 50

Passie voor onze dieren

Wij werken intensief samen met de beste biologische veeboeren. Boeren die niet alleen liefde hebben voor hun vak, maar die zich ook iedere dag inzetten voor het dierenwelzijn en de natuur op en rond hun boerderij.

Onze boeren kiezen bewust voor biologisch en daar zijn wij trots op. De dieren hebben alle vrijheid en ruimte om te leven en krijgen biologische voeding van hoge kwaliteit. Deze diervriendelijke behandeling wordt door de dieren zelf beloond: ze leveren een uitmuntend product.

Wilt u weten waar onze boeren zich bevinden? U kunt ze gemakkelijk hier vinden.
 

De boer: ‘Dieren hoeden met veel liefde en zorg, dat is mijn passie!’

 

Verantwoorde vleesverwerking

De kwaliteit van het vlees wordt al bij de bron bepaald, via een strenge selectie van de dieren. Het vlees wordt op vakkundige wijze verwerkt, waarbij scherp gelet wordt op hygiëne en voedselveiligheid.

Dit proces wordt nauwlettend in de gaten gehouden, zodat de slager gegarandeerd is van kwalitatief en 100% biologisch vlees.
 

De uitbener: ‘Vleesverwerking vereist veel vakmanschap en kennis. Bijzonder werk dat ik met passie uitvoer!’

 

Van boer tot bord

Onze biologische slagers van De Groene Weg krijgen biologische vlees vers binnen. Zij verwerken dit verder tot de lekkerste vleeswaren, worsten en andere vleesproducten. Ze staan garant voor een lekker en eerlijk stuk vlees, vol van smaak. Een stuk vlees dat een lach op het gezicht tovert van u als consument.

Bij De Groene Weg-slagers kunt u naast heerlijk ambachtelijk en biologisch vlees ook terecht voor lekkere broodjes, salades of een biologische BBQ- of Gourmetschotel.

De schakels uit onze keten hebben passie en liefde voor hun vak. Een passie die we ook graag op u overbrengen. Voor ’t goede leven!
 

De slager: ‘De klant verwennen met heerlijke, ambachtelijke vleesproducten. Dat is mijn passie!’

 

De Groene Weg Eindhoven

Kruisstraat 128 B
5612 CM Eindhoven
040 243 66 50

Openingstijden

maandag 09:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 08:30 - 17:00
zondag Gesloten